Cha-Am

"Här står glädjen högt i tak och i dag ska det firas med tårta"

Hej godmorgon kära vänner vart Ni är befinner Er !

Ja lätt molnighet men oj så skönt sitta ute och läsa en bok, tror temperaturen ligger på 28 grader och behagligt alltså.

Det blev en lite senare rapport än vanligt för jag har väntat på Ingolf skulle komma tillbaka från sjukhuset och det gjorde han för 2 minuter sedan. Här står glädjen högt i tak och i dag ska det firas med tårta, Ingolf fick glädjande svar på blod och urinprover, han är nästan helt frisk och doktorn räknar med att han är helt frisk om en vecka..

Ni ser "allting ordnar sig" men han har också fått direktiv att aldrig dricka alkohol, detta är länge sedan han slutade med, så det utgör inga som helst problem för honom. O va vi är en lycklig familj igen nu.

Tack för alla trevliga kommentarer och förlåt mig att jag varit så nervös för Ingolf att jag ej orkat svara Er, det är också extra trevligt se nya ansikten dyka upp som läst bloggen men ej tidigare kommenterat, fortsätt skriv jag blir bara glad.

Monica i Stockholm har inte hört något på flera dagar jag hoppas verkligen inget hänt dig?

Nu ska vi bege oss hela familjen till Hua Hin för att handla mat, vi åker till den speciella affär där man har lågpris på allt, vi åker med ett skratt allesammans.

Ni har på de flesta håll sommarväder ser jag, va underbart sitt ute och njut Ni som har möjlighet till detta. Ni som börjat arbeta ta vara på helgerna och kvällarna innan värmen försvinner.

Tack har varit och talat med den polischef hon är bekant med, han såg verkligt allvarligt på detta med lägga ut gift, kan ju t o m spridas bland människor som han sa, det finns ju fattigt folk som ser mat i en plastpåse och kan plocka upp och äta det. Han tillsätter omgående en utredning och bevakning "i smyg" kommer också ske. Ja, stackars den som gör detta och polisen finner honom, straffet går ej att jämföra med i Sverige

Ska synda idag i all glädje, när vi kör förbi apberget ska jag faktiskt ge mina vänner lite mandelmusslor och bananer för jag är så lycklig,tror säkert polisen har överseende med detta kommer de får Tack berätta varför jag gör det idag.

I helgen ska jag allt ut rensa ordentligt i trädgården, men vila som Ni lärt mig mellan varven samt dricker mycket vatten, tänk att Ni mina vänner skulle behöva lära en snart 97 åring detta.

Vad ska Ni hitta på själva i helgen?

Noie har en extra ledig dag på måndag eftersom lärarna är på konferens, gissa om han är glad och blir glad när han får höra om pappa. Tack hade stora besvär få iväg honom till skolan i morse, han ville följa med till sjukhuset.

Ja, i morgon blir det TV och fotboll då engelska ligan börjat, kommer sitta som klistrad och följa flera matcher, Engelska ligan håller verkligt hög klass!

Åt som jag sa igår Pirkkos ärtsoppa och det knäckebröd vi fick, det var som sitta vid köksbordet i Sverige igen.

Nu ska vi allt inom närmaste veckorna genomföra den planerade semesterutflykten, det är lång väg åka men underbart vackert allt, tills dess ska det finnas kamera med så Ni får se det vackra jag upplever.

Räknar med besök i helgen av flera Svenskar, nu kan jag ta emot alla med öppen famn och någon trötthet känner jag inte.

Ja det blev mycket om "lyckliga sjukdomar" , men jag tror säkert Ni förstår mig, det har varit två fruktansvärda veckor i ovisshet.

Önskar Er Nu en riktigt trevlig fredag och en toppenhelg att njuta av, skriv, vill ha mycket att besvara tills måndag.

Varma kramar till Er alla vänner

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".