Foto:Privat
Cha-am

"Idag ska jag rensa upp litet utanför tomten"

Hejsan god morgon mina kära vänner var Ni än befinner Er!

Strålande sol och inte för varmt, men i natt glömde jag AC när jag lade mig och vaknade genomsvett kl 24.00 och var tvungen gå upp duscha.

Ser på facebook att Killi och Phuket haft mycket regn och flera hus står under vatten. Här sol och inget regn, skönt.

Ok många skriver och frågar när jag har födelsedag, inga hemligheter och konstigheter med det jag fyller måndag den 27;e, usch närmar sig 100 års strecket om man får leva ha hälsan som nu.

Det polisbefäl som var här i går och drack kaffe kom tillbaka och jag serverade nytt kaffe och kakor, han berättade att man tagit in en man till förhör beträffande det gift man lagt ut, intressant se vad som händer.

Jag har bakat en del för oj vad Tack säger och det skrämmer mig lite att det kommer många Thailändare och turister på min födelsedag, faktiskt funderar jag på att ge mig av härifrån, skulle vara lugnast så. Får se om inte Noies lärarinna kommer med han skrattar och har en hemlighet.

Rara Yvonne på Sternö, hoppas Ni inte är för trötta efter resan och kolla först så det inte är dyrt det du tänker sända? Portot i Sverige är ju inte billigt har jag förstått.

Sedan skall Ni ha tack alla som skriver på bloggen, jag blir lika glad varje gång jag läser från Er. Vad skulle jag hitta på göra utan Er, det skulle bli ganska enformigt, har vant vid mig Er mina vänner.

Pirkko kanske dags ta ett dopp innan sommaren är över helt, kul med ubåten i Karlskrona, tänker alltid på den ryska ubåt som gick på grund när man nämner ubåtar.

Ingolf är nu på väg till Lagun för en simtur, han försöker simma litet varje dag och han har faktiskt gått ner 5 kilo, fattar ej vad han gjort för jag tycker han äter som en häst.

Ser också att en del har sol, en del regn, ja nu har ju skolorna startat på alla håll vad jag kan förstå.

I dag ska jag rensa upp litet utanför tomten, mycket löv har fallit och det ser inte trevligt ut även om det är utanför huset.

Här kommer säkert mycket mycket folk från Bangkok till stranden som vanligt när det är helg, gäller bara hålla sig hemma.

Idag ska vi också köra till Hua Hin, fick tips av Gunnar att de har jättegoda isterband i en affär där, en jätteliten affär fattar ej de kan ha det. Det är något jag har längtat efter med. Kan Ni tänka Er vi har ätit upp allt knäckebröd vi fick av Yvonne, men så var det ju också ett år sen jag åt det och vet inte när Ingolf åt det senast?

Har också tid hos tandläkaren idag, han är ej färdig med mig efter det jag ramlade, men detta är sista behandlingen.

Hundarna vill gå ut och springa och leka men vi vågar ännu ej släppa ut dem det kan finnas gift kvar, får vänta litet till.

Vad ska Ni hitta på över helgen mina vänner, förstår att det är ett gott svampår och säkert kommer många ge sig ut plocka detta, finns det gott om blåbär i år med?

Själv blir det för mig en lugn hemmahelg med boken och lite trädgårdsarbete. I morgon kväll natt, blir det att se engelsk fotboll ja även på söndag, kul de sänder direkt här i Thailand.

Nu önskar jag Er en riktigt trevlig fredag och en underbar helg, ta vara på Er och ha det gott, glöm mig ej skriv skriv så jag har att göra hela helgen att läsa svara.

Kramar i massor

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".