Cha-am

"Vad jag har saknat Er"

Hej mina kära vänner var Ni än befinner Er i välrden.

Ja denna vecka som gick var verkligen ej rolig, först hade vi datoravbrott i 4 dagar, sedan hamnade Ingolf på sjukhus 3 dagar och fick sprutor mot värken.

Själv fick jag ont av min bältros igen och tabletterna de importerar kommer först idag.

Tack har drabbats av lågt blodtryck, jag trodde alla problem var över men så är tydligen ej fallet.

Vi får ta en dag i sänder och hoppas på det bästa, men snart ger vi upp och kan vi hitta en 4 rumslägenhet i april, tar vi den och återvänder, det har blivit för mång problem för att allt ska kännas bra.

Tack för alla svar men jag har ej haft möjlighet svara Er min stora ursäkt.

Annars var den trevliga mannen Bo från Dalarna och hälsade på, han återrvänder hem i februari. I övrigt har vi inte orkat med fler besök.

Jag satt utanför grindarna och då kom tre personer en pratade svenska och frågade om jag trodde på gud. Självklart gör jag det, sedan hörde jag den lilla hunden skälla något oerhört, såg då att en man var på väg in i huset, men hunden stoppade honom allt.

Vädret är växlande och jag tror Ni förlåter mig att jag bara orkar skriva litet idag, men skönt kunna ha kontakt igen min kära vänner, vad jag har saknat Er.

I morgon ska jag säkert må bättre och då kommer en lång berättelse över allt som hänt när jag ej haft kontakt med Er.

Tusen tusen kramar till Er alla och så hörs vi i morgon igen occh hoppas jag i en positivare ton igen.

Er Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista