Cha-am

"Idag är det festival här"

Hej kära vänner var i världen Ni än befinner Er!

Idag har vi solsken men lagom varmt.

Oj har haft många besök när jag suttit innanför grindarna och de är så rara alla och undrar hur jag mår, de har läst bloggen.

Sedan mitt varmaste tack till Er mina vänner för det stöd uppmuntran Ni ger mig, det gör det allt lättare igen. Hoppas jag svarat alla på bloggen och inte glömt någon??

Idag är det festival här och ikväll skall Tack, Noie åka till en sjö mitt i Cha am, där sätter man sedan ner blommor med ljus i en "båt" och sedan åker den ut i sjön, det är flera tusen där och Ingolf säger det är en fantastisk syn se dessa olika blommor ljus i mörkret.

Jag är inte så bra att jag vill åka med, men det hade varit underbart få se detta. Det sker varje år vid samma tidpunkt. Tack skall ta foto så Ni kan se det på måndag.

Min värk är bättre nu och tabletterna hjälper till, men blir tröt av dem, men ingen större fara. Har varit med om värre än detta.

Idag ska vi minsann åka till aporna, sakar dem och säkert de mig med.

Ja då är det första advent därhemma, minns hur jag gick och pyntade med olika ljusstakar, hängde upp julstjärnor, man blev allt lite gladare av det.

Vi ska också hänga upp dekorationer med ljus runt hela balkongen, ser så trevligt ut när de blinkar i olika färger. Folk brukar stanna titta på detta.

Det är skönt den stora huden är hemma hela tiden nu, det var så tomt då han försvann.

Ser att vädret därhemma på de flesta håll inte är det bästa, snö och regn. Bättre tider kommer.

Man har också satt upp ljus flaggor och annat för nästa vecka är det kungens födelsedag och det firas ordentligt här.

Ja mina kära vänner ha nu en bra dag, berätta vad Ni tänker hitta på och Ni är rädda om Er.

Kramar i massor till alla

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista