Cha-Am

" Man är ju inte som 20 år längre"

Hej , god morgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er !

Soligt men faktiskt ej så varmt idag , ja riktigt behagligt ska Ni tro. Har på morgonen varit runt  med Tack och handlat lite matvaror i Hua Hin, det hade hänt en olycka på vägen så vi fick sitta i bilkö i över en timme.

Från sjukhuset jag  fått svaret att doktorn vill tala med mig kl. 14.00 (08.00 hemma). Vet ej vad det är men känner mig inte sjuk. Klart att åldern måste kännas av och man är ju inte som 20 år längre, vi får se vad hon har berätta, återkommer i morgondagens blogg.

Ni ska tro det var skoj hos aporna i går, nu hoppar han ledarapan åter upp på min axel och han tjattrar med Luck(hunden) och vill in i bilen. O vad jag kommer sakna dem!

Ingolf är bättre nu, men även han är trött efter denna svåra förkylning vi haft, skönt att Tack och Noie  klarat sig.

Vill också säga tack till Er alla för svar på gårdagens blogg jag sänder Er svar senare idag efter jag kommit från sjukhuset.Om Ni visste vad jag älskar Er alla mina vänner och Ni förlänger mitt liv och ger mig verkligen glädje, klart det måste finnas personer som är negativt inställd till mig också det är ju normalt, bryr mig ej då jag verkligen har rent samvete och haft det i 97 år.

Nu är det verkligen torrt i trädgården, jag tror det tar minst en timme för Tack vattna varje dag, gräset behöver också vatten och vi har ju ingen vattenspridare här så även det tar sin tid.Tur ej gräsmattan är så stor.

Kul var också jag svarade Lotta i går och sa jag saknade henne och hoppades vi skulle träffas snart, men det var fel Lotta och det lustiga är de bor i samma hus, kanske jag fått en nytt barnbarn. Skojar lite. Men klart jag gärna vill träffa dig med Lotta E.

I morgon gör Tack sin sista körning till Bangkok och flygplatsen med Peter och hans fru, efter det fortsätter hon på kvällen med Noie hem till sina föräldrar för ett sista hej till dem,pappan är trots allt 83 år och inte helt frisk. Underbara människor dock som jag är glad fått träffa. Tror säkert Ingolf, Tack, Noie kommer besöka Thailand varje år, vi får hoppas Tack kommer trivas i Sverige. Om visumet nu blir klart? Noie talar varje dag om Sverige och jag har fått berätta historier från min barndom hur vi hade det, han lyssnar är så intresserad  av allt.

Ser att Ni på många håll fått snö igen, ja vi vet alla att februari mars kan vara "konstiga" månader, när man tror våren närmar sig kommer bakslag, men kul läsa vad Du säger Linnea, att blommorna börjar söka sig mot ljuset, låter ju lovande för oss som kommer i april. Men tror vi kommer frysa ordentligt första tiden.

Hade hoppats kunna åka med Tack till Lagun idag men av det blev inget, Ingolf är snart så ok att han kan börja simma igen, tycker han går upp i vikt för varje vecka som går. Skojar lite, men Tack ger ju honom mat i massor och passar upp honom, han är riktigt bortskämd.

Vågar väl ej säga när vi planerat tigerbesöket för då kommer väl något nytt problem upp men vi skall bara dit.

Ibland tänker jag hur det skall bli komma till en lägenhet ej ha tillgång till denna underbara trädgård, men jag måste försöka vara aktiv hitta på saker i Karlskrona med, Tack får väl ta mig med och gå i affärer o.d. I Karlskrona har vi ju ej tillgång till bil heller, men där är jättebra bussförbindelser.

Nu är det dags åka till sjukhuset Tack ropar jag måste skynda mig(hon talar bra svenska nu)

Ha det gott alla mina älskade vänner därhemma, var rädda om Er, som jag sa tdigare jag skriver till Er när jag kommer hem igen.

Tills vi härs igen tusen varma kramar

Er vän

Eva