Cha-Am

"Det är med stort vemod jag lämnar detta land"

Hej, god morgon mina kära vänner vart i världen Ni befinner Er.

Ja sol sol och riktigt varmt är det nu som vanligt. Hela helgen har varit mer varm än normalt.

Ja nu har vi en ny spännande vecka framför oss. Vi har planerat utflykt denna veckan, men säger ännu ej vart. 

Jag har haft mycket besök denna helgen och det är så kul sitta prata med Er.

Annars känner jag mig inte sjuk även om läkaren så i Hua Hin är orolig över mig, asch jag går ju på 98:e året, men visst blir det skönt komma hem till Svensk sjukvård och få allt undersökt där.

Har faktiskt trots att vi ej fått svar på Tacks visum bokat flygresan hem när jag väl är hemma återkommer jag till Er, nämner ingen datum då så många många tidningar tv frågar efter möta mig i Köpenhamn, men har lovat Helena att "morgonen" blir de enda som får datumet och vi möts i Köpenhamn. Usch det är med stort vemod jag lämnar detta land mina underbara hundar, men tror omställningen för Ingolf Tack, Noie blir mycket svårare än för mig. Minns som idag när Ingolf åkte hit för snart 10 år sedan, trodde väl aldrig då han skulle stanna, han hade ju biljett för 1 månad men det blev längre. Jag är dock glad  han träffat Tack som  är en fantastisk tjej.

Ja idag håller jag på i trädgården, faktiskt har Ni lite rätt när jag väl var uppe på stegen och skulle såga några grenar, blev jag yr och hade förstånd gå ner "Reg " du hade allt rätt.

Tack föresten för alla svar, skulle suttit i går sänt Er svar men det är hopplöst med internet när de gräver här  utanför huset, tror de grävt upp alla kablar som finns, ja Ni skulle bara se hur det ser ut.

Heja mitt Mnchester C som jag tycker böja återfå formen, de spelade verkligt bra och jag satt uppe som vanligt på natten följde deras seger. Men i år vinner man säkert inte ligan, Manchester U med sir Alex i täten ser orubbliga ut. Fantastiskt denna man har varit manager i över 26 år nu, beundrar honom verkligen. Kanske dags för mig ta ett tränar jobb med. skojar.

Hur har Ni det därhemma med väder snö. är snön kvar ännu? Vad har Ni hittat på i helgen?

Nu skall jag gå och laga lite biffar till Ingolf, han är föresten nästan bra nu frånsett magen, han har tid 5 april i Lunds sjukhus.

Ännu går ej den hund vi fått "på köpet" hem, han vill stanna hör sover med de andra hundarna Ja Ni skal tro jag blev orolig i förgår, då kom Luck hem fradgan rann  ur munnen och hela han skakade, jag ringde Tack hon sa ge honom ett rått ägg mycket salt och Ni ska tro han spydde, efter det åt han inget på en dag, tror det var den mannen igen som lägger ut gift, poliserna här är ju jätteduktiga och borde väl få tag på honom, vet de ej hittar fingeravtryck, men det måste väl finnas andra sätt. Nu släpper jag ej ut hundarna mer!

Ja alla min kära vänner ha nu en bra början på veckan, ta det lugnt och var rädda om Er, har faktiskt tänkt på att försöka ordna en träff i Sverige och få se Er alla  va underbart det skulle vara.

Nu sänder jag mina varmaste kramar jag kan till Er alla

Er för evigt

Eva