Cha-Am

"Kan Ni tänka Er, idag har jag hemlängtan"

Hej mina kära vänner och god morgon vart i världen ni än befinner  Er !

Usch nu tycker till och med jag det börjar bli för varmt här, termometern visade 35 grader på morgonen.

 Kan Ni tänka Er, idag har jag hemlängtan, det är något som jag inte haft innan. Men nu när jag vet att vi skall hem kommer känslorna över mig, att få vistas sista tiden i Sverige. Ja det ska bli skönt att komma hem och börja laga riktig svensk mat, få tala med de vänner i Sverige som jag har kvar.

Men tiden i Thailand är något jag kommer bära med mig hela livet. Hundarna, huset, trädgården, alla vänner som besökt mig, mina apor, Lagun, ja mycket mer men det får bli en summering när jag kommer hem.

Sen har jag ju haft Er mina vänner varje dag att skriva till och få svar, hoppas det kan fortsätta ett tag till när jag kommer till Sverige. Känner jag är inte så bra längre, njurarna vill ej vara med. Men det fixar man nog därhemma.

I dag morse körde Tack mig till aporna, jag hade inget med mig ville bara se om fler var döda och så var fallet, kan vara sjukdom, eller bilar som kör över dem. Inga roliga syner, men ledarapan är ok.

I går kväll försvann den gamla hunden igen, men vid 10-tiden idag kom han hem igen, den lilla valpen lämnar oss inte  en minut, usch nu har vi helt plötsligt tre hundar att placera när vi åker hem.

Tänk vad tiden bara rinner iväg och allt går som det skall är det ej lång tid innan vi sätter oss på flyg till Sverige, men oj vad dyra biljetterna är och jag vill inte ha ett stopp på vägen och gå ut och vänta på nytt plan, vi får se vad som händer.

Mina kära vänner allt gick bra med stegen och mig, men känner nu att får det vara slut på klättrande.

Hur har Ni det med vädret därhemma, fortfarande snö? Kallt?

I dag har vi ätit Thailändsk kyckling från en speciell affär Ni ska tro den är god, tänk om de hade lite potatissallad med till detta.

Vad har Ni planerat för i helgen? Själv blir det lugnt här hemma, ja naturligtvis blir det fotboll på fredag lördagsnatten för mig. Hoppas kunna se det i Sverige med när vi skaffat tv. Vi får ju prioritera vad vi behöver i första hand.

Tack också för Era svar, kommer svara Er lite senare, känner mig lite sliten och har ont i njurarna idag, asch, detta måste jag allt sluta gnälla om, måste väl ha några krämpor på mitt 98-årsdag.

Min kära älskade vänner var rädda om Er och ha en underbart trevlig helg.

Jag tänker på Er hela tiden.

kramar i massor

Er eva