Cha-Am

"Vi har åskväder, regn i massor"

Hej, godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er!

Kan Ni tänka Er vi har åskväder, regn i massor, verkligen ovanligt för denna årstid. Har ej vågat gå in på datorn tidigare, förlåt att jag ej svarat Er, men orsaken är detta väder.

Usch nu har den gamla hunden varit borta två dagar och nätter igen, jag mår lika dåligt var gång det händer, men Ni ska tro det är en rolig grej till med djur. En så vacker fågel har ätit av hundarnas "hårdingar" och i går tog jag lite av detta i handen, kan Ni tänka Er han kom och åt ur handen på mig, så nu har jag mer än hundar apor och hundar att mata

Ännu inget nytt i visumfrågan för Tack och Noie, vi är så oroliga nu, kanske vi måste stanna längre än vi beräknat.

Så härlig läsning hemifrån att vitsippor och tulpaner redan skymtas på vissa håll. Det stärker känslan av hemlängtan, hoppas det håller i sig till vi är hemma igen.

Men läkaren jag har är orolig över min flygresa hem, måste erkänna att för första gången i mitt långa liv, känner även jag oro, är trött och sover ibland på dagarna, men usch "allting ordnar sig".

Kenth, jag håller tummarna verkligen för att din fru ej är allergisk mot hundar, det är ju pollendags i Sverige nu, hoppas det är detta som får henne må  dåligt. Hade Du en trevlig resa  till Polen?

Idag måste jag baka igen, dags för aporna, kanske fågeln äter mandelmusslor med? Tack körde i går förbi apberget och där var flera döda i diket, måste vara en sjukdom som drabbat dem, men vi kan ju inte göra något åt detta, även om jag önskar vi kunde.

Noie har slutprov i skolan denna veckan och han får sova över hos sin lärare, men det är ej populärt för honom. Han kommer hem i morgon igen, jag saknar honom.

Ja mina vänner hoppas vädret är bättre hemma  än här??

Ha den bästa dag som finns och var rädda om Er, usch så det åskar nu ,

Kramar till Er alla min vänner,

Er Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".