Cha-Am

"Tack fick besked i fredags"

Hej mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er !

Oj så varmt vi har nu, termometern visar på 30 grader på morgonen. Jag hoppas Ni haft en trevlig helg och vädret varit till Er fördel?

För oss har helgen inte varit så trevlig, Tack fick besked i fredags att hennes visum kommer först i maj månad, detta innebär att Ingolf och jag får åka i förväg och det ganska snart.

Usch så tråkigt att behöva lämna henne och Noie kvar här, otroligt konstigt att  inte immigrationsverket kan ordna detta snabbare, det är ju inget svårt ärende för dem. Ja nu är det som det är.

Problemet vi har är att hyresvärdens kontor är stängt och vi vet ej hur vi ska få tag på en nyckel så vi kommer in, får tala med dem idag över telefon. Gösta, min son kommer ju den 25 :e och ska lämna saker i lägenheten, han får väl hämta nycklarna och lämna till någon.

Ni ska tro det känns vemodigt att lämna hundarna och allt detta vackra bakom sig, men det gäller att tänka positivt och minnas allt underbart jag fått vara med om.

Tack snälla Ni för alla underbara svar, jag orkade ej svara Er efter det negativa beskedet vi fick.

Det har hänt så många trafikolyckor med dödlig utgång här i helgen, betydligt mer än normalt.

Ja den 14:e april firar man nyår här i Thailand med vattenkastning, mjöl och allt möjligt, här i Cha Am är det en otrolig uppståndelse varje år och det finns inte en parkering eller hotellrum att få tag på. Ja denna dagen är det skönt att ej vara här.

Vad hittade Ni på i helgen, berätta!

Idag åker vi till Lagun, det är för varmt sitta att hemma, i Lagun blåser det alltid och där finns också skugga att sitta i, får se om det blir ett dopp med?

Nu önskar jag Er alla en underbar måndag och Ni är rädda om Er .

Kramar till Er alla mina  kära vänner,

Er Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".