Cha-Am

"Det var så skönt i Lagun i går"

Hej, godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er.

Ja vi har verkligen varmt här nu, mars och april är årets varmaste månader.

Det var så skönt i Lagun i går, det blåste en skön vind från havet, där var en hel del svenskar och många kom och hälsade och önskade trevlig resa, de hade tydligen läst bloggen.

Idag åker Tack till Bangkok och flygplatsen, våra biljetter måste betalas idag(usch). Hon tar först bussen sen tåg ut till flygplatsen, men detta tar en hel dag.

Tisdag och jag måste baka tills i morgon, hoppas slippa se fler döda i dikena denna gången. Dags också för städning på nederplan, inte lika att skoj göra detta nu när man vet man snart åker härifrån.

Noie är ledsen att han inte kan åka nu, han längtar efter snö och fick rapport om att det snöade i Karlskrona i går, han har ju aldrig sett en snöflinga. Men hoppas det är varmt när de kommer till Sverige, trots allt en stor omställning för dem båda, men de ser fram emot detta enbart som något positivt.

Usch såg bilder hur en man skulle hoppa av ett tåg som körde i sakta fart, man såg hur han sögs in under tåget och naturligtvis död direkt.

Ser att många svenskar nu redan har åkt hem, mars månad är nog den månad man mest återvänder hem. Kan också ha att göra med problem med visum?

Ni måste berätta hur vädret är, Noie frågar om jag inte kan skriva och fråga Er.

Vi flyger kl 00.55 på natten kommer till Köpenhamn 7.45 Svensk tid då, tidsskillnaden är ju 6 timmar mellan Thailand Sverige.

Jag vaknar varje natt och tänker på hundarna, kommer sakna dem och de andra djuren oerhört, förresten fågeln kommer och äter ur min hand varje dag.

Vill ju till tigerparken, men tiden är knapp nu, hoppas vi kan ordna det?

Nu vill jag önska Er alla en trevlig dag och hoppas vädret snart är vårligt, var rädda om Er.

Kramar i massor till Er alla

Er Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".