Cha-Am

"Hörseln blir bara sämre och sämre"

Hej, godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er !

Ja det är lika varmt om inte varmare idag med, går absolut ej sitta i solen mer än 10 minuter, sen skuggan.

Stakars Tack fick ej klart med passet i går utan fick åka klockan 5 i morse till Bangkok igen, Ingolf körde henne till bussen. Det är så mycket folk som söker nya pass att väntetiden är 4 timmar, men idag ska det bli klart med passet, sen återstår då intervjun med Svenska Ambassaden den 3 april och ett svar därefter från migrationsmyndigheten.

Ingolf ska strax ge sig av till Lagun för att simma lite, men han säger vattnet är mycket varmt så det svalkar knappt. Men ger ju lite motion.

Fick ett oväntat men trevligt besök av Egon och Anita som kommit tillbaka till Thailand igen, det var verkligt roligt se dem och de lovade att titta till mig igen innan jag sätter mig på flyget.

Hörseln blir bara sämre och sämre, jag är nästan helt döv nu. Så fort jag vilat ut tar jag mig till akuten på Karlskrona lasarett, här sa ju doktorn "det är inga fel" men visst är det något fel, den saken är klar.

Ja det blir ett sista besök hos aporna i morgon. Jag ska baka lite extra och Ni ska tro jag kommer fälla tårar när jag tar adjö av dem, det har varit så roligt att ge dem mat och vi har ju blivit riktiga vänner jag och ledarapan.

Tack packar för fullt nu, vi sänder lite på post sen tar Ingolf 2 väskor och Tack  och Noie (om de nu får visum) tar med resten.

Nu är i alla fall sängarna på plats i Karlskrona, så vi kan vila när vi kommer fram, resten får vi komplettera sedan.

Tack också för alla trevliga svar, jag läser allt, hoppas jag ej glömde svara någon nu bara?

Ja mina vänner nu får Ni gärna fortsätta berätta om sol sol därhemma och vad har Ni planerat för påsken, här firas ju ingen påsk men lite ägg får vi allt äta.

Ha en toppendag och som vanligt var rädda om Er,

Kramar från Er vän

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".