Cha-Am

"Jag måste allt rycka upp mig"

Hej godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er!

Ja som Ni ser är jag ännu kvar i Thailand, men på onsdag morgon blir det sista bloggen från Thailand, sen återkommer jag när jag är i Sverige och vi fått internet inkopplat.

Inte trodde jag det skulle vara så svårt lämna allt här, många många vänner har varit här sagt adjö, förlåt mig Anita och Egon att jag bara grät när Ni sa adjö och inte orkade prata mer.

Jag måste allt rycka upp mig vara lite positivare för hemresan, normalt brukar jag alltid vara det

Tack Tack för alla underbara svar på bloggen, jag tror Ni har förståelse att jag har bråda dagar här med folk, packningar och tankar på resan hem och inte orkat svara Er.. Det är så fantastiskt att jag fått Er som vänner och jag är helt helt övertygad om utan Er skulle jag inte klarat åka, men Ni ger mig mod och stöd.

Här är så varmt att man nästan längtar efter lite kyla, men det blir  nog kortvarigt. När man väl har landat fryser man väl ordentligt.

Jag klappar och kramar hundarna varje dag så de tror nog inte jag är klok, men de tittar på mig med stora ögon och det är som de förstår att något är fel.

Ja hörseln är lika dålig, någon vaxpropp hittade ju ej läkaren, de får kolla mig ordentligt därhemma och kanske behöver jag en hörapparat?

Vi har skickat mycket prydnadssaker, sommarkläder m. m. med posten och det var riktigt dyrt kostade över 2.500;-, sen har vi 4 stora väskor med oss, Ingolf får bära så han kroknar.

Tack har ordnat så de kör mig i en rullstol i både Bangkok och Köpenhamn, det är så många trappor att gå i och jag har blivit rädd för trappor efter det jag ramlade i Köpenhamn, dessutom jättelång väg till flyget vi skall åka med (Thai Airway)

Hur har Ni haft det i Påsk mina vänner, hur har vädret varit, hoppas på jättemånga svar även om jag ej orkat skicka svar tillbaka på senaste bloggen.

Ja nu blir det inga apor mer, känns så tomt det med, får väl titta på korten och minnas allt roligt med dem och allt jag fått uppleva här på gamla dar.

Nu vill jag önska Er alla den bäst dag som finns ta vara på dagen idag om morgondagen vet vi inget.

Tusen varma kramar från Er

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".