Cha-Am

"Ni har förlängt mitt liv"

Hej mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er! Varmt varmt men det blåser mycket så det känns ej så varmt, här visar termometern 8.30 på 34 grader.

Ja min underbara vänner här på bloggen, tack för alla svar och uppmuntrade ord, jag kan lova att det har stärkt mig och jag vet ju att Ni finns när jag kommer hem. Hoppas kunna blogga från Sverige igen snart.

Men visst känns det tråkigt att sluta blogga från Thailand och visst är det tråkigt att lämna allt detta underbara, men Sverige är bra också och jag kommer aktivera mig mycket i Sverige, kommer åka på bussresor för pensionärer, åka med och handla, gå ut med Noie lite och så vidare.

Jag är inte som någon tror, orolig att jag inte klarar flygresan,"nej allting ordnar sig". Det är mest de tunga känslorna att lämna allt här som jag har trivts med bakom mig. 

Var faktiskt hos ett bra sjukhus i Pchetchaburi och ville kolla upp mig innan flygresan, de sa att du är starkare än en 50 åring med de prover vi fått fram så det möter inget hinder att du flyger jorden runt. Uppmuntrande ord även om hörselproblemen och njurarna spökar.

Han var ej specialist på öron så han ville ej uttala sig om detta. Får bli när jag kommer hem som de får undersöka detta.

Idag är Tack och Noie hos Svenska Ambassaden för intervju, nu hoppas jag det skall bli ett slut på detta visumproblem och att de kan komma efter i april månad. Skrattade också åt Noie han sa "pappa jag skall säga du är dum mot mig slår mig" sen skrattade han ordentligt, Tack översatte för mig. Han är en riktig "filur".

Underbar läsning också att våren är lite på gång, såg en notis i en tidning att i slutet av april kan det bli upp till 20 grader, kanske värmen följer med mig hem.

Hundarna och livet här kommer jag minnas resten av mitt liv, minnena fotona och alla nya vänner här kan man ej ta ifrån mig.

Jag vet ej hur jag skall tacka Er för alla underbara svar och fina vänner jag fått genom bloggen här, men en sak är säker jag kommer aldrig aldrig glömma Er, Ni har med stor säkerhet förlängt mitt liv och gjort allt gladare för mig. Stort tack till alla igen.

Ni ska tro, tidning och tv har ringt som "tosingar" och ville komma möta mig på flygplatsen för intervju, men jag har valt att inte tala om när och vilken tid jag kommer hem, sen stänger jag av telefonen några dagar så jag får vila ut lite. Man är ju trots allt ganska trött efter en resa på 20 timmar.

Ja det är med sorg i hjärtat jag säger HEJ HEJ till Er alla, var rädda om Er, njut av vårvärmen som finns och lev för denna dag, om morgondagen vet vi inget.

Slutar då från Thailand och nästa gång hopps jag Ni finns kvar och ej glömmer gamla Eva när jag bloggar från Sverige.

Tusen tusen kramar till Er alla

Er Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".