Karlskrona

"Får ordna kaffekalas för alla vänner snart"

Hej godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er!

En dimmig morgon här i Karlskrona, kl 05.30 såg man inte en meter, men nu börjar solen så sakta tränga igenom och dimman försvinna.

Ja idag skall jag ge mig ut med Ingolf och handla lite. Skönt komma ut igen, var ju van vid det varje dag i Thailand. Han måste bl a köpa en ny kaffebryggare.

Har också beställt tid för kontroll av både axel och öronen, man är väl dumt envis när man är så här gammal och går inte gärna till doktorn som man kanske skulle göra mer nu än när man var yngre,

I går fick vi så tv:n monterad på väggen, men tyvärr kunde de ej med det elektriska till tv:n, så jag har ringt en som arbetar med bl a ljudanläggningar och han och frun kommer och tittar på detta. Säkert bara några sladdar som skall kopplas på baksidan av tv:n?

Men tack till Krister och Thore för hjälpen, Thore är en man alltid kan ringa om man har bekymmer. Han ställer upp om han kan och det skall han ha tack för.

Här är väldigt tyst i lägenheten, man kan inte tro att det bor några här och det är skönt.

Får rapporter från Er på olika håll om vårtecken av olika slag, jag blir glad att höra om detta och snart har vi väl alla vår underbara vår här?

Talade med Tack  i telefon via skype igår och faktiskt regnade det i går med, helt otroligt. Normalt är det aldrig regn i april.

Har glömt gratulera Mjällby (från Blekinge där jag bor) till segern mot Helsingborg, det var verkligen en sensation! Nu har man fått besked om att den avbrutna matchen mot Djurgården, där någon kastade in ett päron på en Mjällbyspelare  skall spelas klart, ett konstigt beslut. Mjällby leder med 1-0.

Har haft flera trevliga besök av gamla vänner som ringt och kommit upp och hälsat, jättetrevligt, jag får väl ordna ett kaffekalas för alla vänner när vi väl fått ordning på lägenheten.

Har nu också lagt in om färdtjänst, har ju väldigt svårt att gå upp och ned från bussarna, då jag ju bara ser med ett öga. Hade färdtjänst tidigare när jag bodde i Karlskrona och det fungerade verkligt bra då. Man kommer ju direkt till dörren dit man vill åka och slipper gå lång väg från en buss.

Kan Ni tänka Er Tack skall idag åka till aporna. Hon tar med Noie och matar dem med bananer, men inga mandelmusslor för det kan hon ej baka, ska bli skoj få rapport hur de reagerar på detta, de känner ju igen bilen direkt.

Ja nu hoppas jag att Ni alla mina kära vänner får en härlig dag med vårsol att njuta av, Ni är rädda om Er och så hörs vi igen,

Varma kramar till Er alla

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista