Karlskrona

"Man mår dåligt av att det finns såna dårar"

Hej, godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er !

Först tack för alla trevliga svar, jag hoppas jag ej glömt svara någon? I går var det så dags komma ut för första gången efter hemresan, det var skoj och skönt. vi handlade mat, en kaffebryggare och lite annat. Vädret var ok men en kall vind ännu. 

Tack sände mail nu på morgonen och berättade att ledarpan hoppade upp på bilen, tittade och tjattrade något oerhört. När Tack skulle gå ut väste han, Noie gick ut och då var det ok han tog bananer och de andra aporna med. Tack trodde han saknade mig eftersom han var arg när hon gick ut, oj jag saknar dem med.

Idag har vi litet regn i luften här. Kanske bara bra med lite vårregn för det skall bli varmt igen? Men ser också på flaggorna här att det blåser ordentligt.

Idag hoppas jag vi får hjälp med det elektriska till tv:n så jag har något att titta på. Har nu läst två böcker i brist på sysselsättning.

Får härliga rapporter från Er om vårtecken, tack Birgitta för att du berättade var jag kan se vitsippor där jag bor, ska allt gå ut om det blir litet varmare och plocka en knippe och sätta i vatten.

Tack berättade också att nyårsfirandet där nu är över och affärer och kontor är öppna igen, hopps nu ambassaden som varit stängd snart ringer henne och säger att hennes kort hon måste ha för Sverige är klart.

Sen framför Ingolf stort tack för tipset om "magmedicin", han åker in och kollar om de har detta idag.

Jag dammsög igår också och efter det hade jag ont i axeln, 

I dag är det läkarbesök som gäller, men tror nog att allt förutom öronen börjar bli ok. Har ju tid senare på hörcentralen på lasarettet för öronen, stackars Ingolf får skrika i örat för jag skall höra. Han är riktigt irriterad ibland och jag förstår honom.

Hemskt det som hände i Boston maraton, man mår dåligt av att det finns dårar som kan utföra såna hemska dåd, man gråter när man ser bilder därifrån. Hoppas snart de får tag på de skyldiga.

Jag läser också om mord och annat elände här hemma, vart är vi på väg i samhället?

Vaknade faktiskt kl 04.00 och kunde ej somna om då satt Ingolf och läste en bok ännu har han inte kommit in i den svenska dagsrytmen.

Ja mina kära vänner hoppas solen tittar fram på Er och att Ni alla får en härlig dag.

Skriv,skriv jag har all tid i världen svara alla nu.

Var rädda om Er,

Kramar i massor Er vän Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista