Eva på balkongen, som hon längtar efter att få pynta med blommor. Foto: Privat.
Karlskrona

"Äntligen lagade de våra balkongfönster"

Hej, god morgon min kära vänner vart i världen Ni än befinner Er.

Ja då var denna helgen över, tiden bara flyger iväg tycker jag.

Har tagit det lugnt i helgen, tittat som vanligt får man väl säga på fotboll och annan idrott, såg Mjällby besegra Halmstad i fotboll med 5-1 och det var verkligen imponerande. Nu är det ett längre uppehåll.

V 75:an som jag "plitade" ner gav ingen större vinst men hade faktiskt fem rätt, inte så dåligt i en så svår omgång. Spelade också bingolotto men ingen vinst.

Noie gick i går till leklandet kl 10.30 kom hem först 17.00, Tack var där flera gånger och sa till honom han skulle gå hem äta men han trivdes så bra där att han ville ej det. Mest populär var nog radiobilarna, det har de ej i Thailand vad jag vet? Han har aldrig kört det i alla fall.

Det var inget roligt väder att tala om i helgen i Karlskrona, men det blev tid till en promenad trots allt. Idag ser det ut som bättre väder här och då får jag passa på gå ut lite mer.

Tack skall idag gå tll Citygross och handla igen, trots det är besvärligt med kassar och branta backar tycker hon bara det är skoj och så får hon lite motion som hon säger. Hon fick många telefonsamtal via Skype i helgen från vänner i Thailand. Jag frågade då om hon ej saknade Thailand när hon talade med dem, men nej hon trivs så bra här vill ej åka tillbaka, konstigt och jag som vill dit hela tiden.

Kan Ni tänka Er i fredags kom de äntligen och lagade våra balkongfönster så nu går de att öppna, återstår bara målarna sen ska det pyntas med blommor på balkongen ska Ni tro.

Noie gillar mycket friidrott och vill gärna börja med det, bra om han utövar någon sport och får vänner där med. Han är jättekvick och kan tänka mig han skulle bli duktig i ex. 100 meter, Ingolf får kolla upp om de har någon ungdomsträning här i Karlskrona? kanske någon som känner till detta och kan tipsa oss.

Ser att en del har tagit studenten redan och kan tänka mig det är många av Er som haft fullt upp med uppvaktningar av barn och barnbarn. Noie slutar skolan den 14:e juni och då ska de ha avslutningen på skolgården, följer med Ingolf och Tack och tittar på detta. Tänk på min tid var det alltid avslutning i kyrkan och det var en vacker avslutning med sång måste jag säga.

I dag ska också Tack och Ingolf gå runt till lite olika Thairestuaranger för att höra om de har något arbete för Tack, här finns en hel del av dessa restauranger och man måste ju vara aktiv för att hitta något arbete.

Tack också för Era trevliga svar på bloggen, nu får Ni komma med rapporter om väder och vad Ni hittat på i helgen och vad som står på programmet denna nya vecka.

Ha en toppendag var rädda om Er,

kramar eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".