Foto: Stina Linde/Sveriges Radio.
Karlskrona

"Har nu helt bestämt mig att åka till Thailand i vinter"

Hej, godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner Er!

Ja, idag tittar solen fram, men en riktigt kall vind gör det ej skönt, däremot igår hade vi en underbar dag med sol och knappt någon vind, den första sköna sommardagen här.

Tack för tipsen om en vagn att ta hem mat och annat med, tänk att vi inte själva kommit på det, tur jag har Er. Idag åker Tack och Ingolf till stan för att inhandla detta, kommer underlätta mycket för Tack i de branta backarna.

Såg Sverige spela fotboll i går och jag måste säga att man blir otroligt imponerad av denna Zlatan, han har fortfarande en energi och pådrivande kraft för hela laget, otroligt han borde vara lite mätt på fotbollen efter en lång ligasäsong. Ska bli intressant match på fredag mot Österrike, en svår bortamatch som vi måste vinna.

Har nu helt bestämt mig att åka till Thailand i vinter, jag har ett hus bredvid vårt gamla som jag får bo i. Det finns ju billiga biljetter med det norska flygbolaget som börjat flyga till Thailand, gäller bara boka i tid. Behöver ju inget visum heller då jag ej stannar mer än 3 månader denna gången tror jag, haha.

Ska följa med Tack till apoteket i centrum senare idag, vi tar bussen och har inte så lång väg att gå till apoteket, skönt komma ut lite med. Det är mina blodtryckstabletter som börjar ta slut.

Ser att Ni på de flesta hållen har sol och skönt väder, talade med min son som är på Gotland i sommarhuset de har och där var sol och skönt. Ja Gotland är verkligen vackert på sommaren. Kanske åker jag dit och hälsar på dem när det blivit varmare.

Usch vilka översvämningar de har Tyskland och andra länder i Europa, vart är det som händer med vädret i vår värld? Hörde siffror för åtgärder efter vattnet i Tyskland skulle överstiga 100 miljarder kronor, ofantliga summor.

Tack också för tipsen från anonym lärare om en lärare som är engagerad i friidrott på Noies skola.

Vad står på programmet för Er idag? Har alla sol?

Ha en riktigt fin dag njut och var rädda om Er,

kramar Er vän

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".