Karlskrona

"Vem vet vad den grabben kan hitta på?"

Hej godmorgon mina kära vänner vart i världen Ni än befinner. Ja idag skiner solen, men fortfarande är det kallt och i natt hade vi en riktigt kall natt i Karlskrona.

Ingolf och Tack var i city i går och köpte en vagn som Tack nu kan ha med sig när hon går och handlar. Oj så mycket lättare det blir, men de frös, där blåste så kalla vindar i city sa de. Noie var med också och nog kom han ihåg en affär som hade goda kakor och han köpte det och åt upp allt.

Själv satt jag mycket på balkongen, där kommer ju inte vinden till och det var riktigt skönt.

Tack också för alla trevliga svar från Er och för uppmuntrande ord om min kommande Thailandsresa, hoppas hälsan är ok så detta kan bli av, jag får ju ta en dag i sänder vid denna ålder, men just nu känner jag mig i bra form.

Då är det nationaldagen i morgon, säkert har många av Er planerat något till denna dag och helgen. Berätta vad Ni har för planer och om vädret är bättre än här i Karlskrona. De har dock lovat varmare väder i morgon.

Själv har jag inte planerat något särskilt för morgondagen, ja helt klart blir det promenad om vädret blir ok, känner jag måste röra på mig lite mer. Vi har pratat en del om att åka till min första bostad på Långö och gå vid vattnet och se de vackra öarna utanför där också. Trevlig att uppleva gamla minnen därifrån.

Tack har precis gått ut med vagnen efter sig och skall handla för helgen, nu kan hon ju köpa betydligt mer än tidigare när hon var tvungen bära kassarna.

Noie vill gärna gå till leklandet i morgon när han är ledig, får kolla om där är öppet.

Hade telefonkontakt med min andre son Gösta som är på Gotland, där skiner solen och det är varmt och gott.

På fredag missar jag dock inte fotbollslandskampen mellan Sverige-Österrike i VM kvalet, Österrike får väl gälla som lite favorit i form av hemmaplan, men vi har ju våran Zlatan vem vet vad den grabben kan hitta på?

Ja nu ska jag passa på dammsuga lite när Tack är ute annars låter hon mig ej göra det.

Nu önskar jag Er alla en riktigt riktigt trevlig dag och likaså i morgon på Nationaldagen, Ni är rädda om Er så hörs vi igen,

Kramar till alla mina vänner

Eva

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".