Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på http://kundo.se/org/sverigesradio/

Om Kaj Kindvall

Publicerat onsdag 14 december 2011 kl 11.19

Jag har hörts i musikprogram i Sveriges Radio i drygt 40 år. Tio i Topp, Poporama, Discorama, Tracks, Singel och PopSmart heter några av programmen. Gemensamt för flera av dem är att det handlat om topplistor. I Kajs spellista finns ingen rankning av musiken. Däremot kommer du känna igen en hel del musik som legat på topplistor genom åren, men jag tänker presentera den på ett annat sätt genom att knyta ihop låtar från olika genrer och epoker, gärna med en röd tråd.

Därtill kommer jag i programmet att presentera den senaste nya musiken på P4s spellista. Den tas fram av kanalens musikredaktörer och reglerar vilka låtar som hörs mest. 

När jag inte lyssnar på musik tittar jag gärna på film och dramaserier på TV. Det kommer faktiskt att märkas i Kajs spellista - det finns ju mycket bra musik som hörts på bio att haka på!

Jag får ofta frågan vad som ligger på min egen ”musiktopplista”, men blir ofta svarslös. Tycker det är svårt att faktiskt gradera det jag tycker om, men när någon insisterar brukar jag avslöja min husgud: Paul Simon.

Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.