1 av 2
Foto: Stefan Hanberg
2 av 2
Lokala företagare blir levande reklam för nya flyget

Länets företagare tror på nytt flyg

090128

 Lokala företagare satsar 2 miljoner
Tio lokala företagare satsar 200 000 kronor var i en ny flyglinje mellan Frösön och Bromma. Bakom står Sverigeflyg som började på Gotland och sedan har spritt sig över landet med affärsidén att knyta flyget till lokalt näringsliv.

Is+sång = ice-sing
Kända låtar med stor kör blandas med piruetter, hopp och andra iskonster i ovanligt evenemang i Z - hallen i Östersund. En kör med åttio personer, både barn och vuxna, sjunger hitlåtar och nationalsånger medan ett fyrtiotal konståkare från Castor gör sin uppvisning.

Lyxhotellet kan inte betala frukostbrödet
Nya storhotellet Copper Hill i Åre har akuta ekonomiska problem. Räkningar för 80 miljoner är obetalda, många till lokala leverantörer.
 

Kärlek och idrott går ihop
Hur förenar man kärleksliv med en idrottskarriär? Längdskidåkarna Johan och Anna Olsson har varit gifta sedan i somras. Båda ingår i landslaget och reser mycket. Vi följde med paret in i vallaboden en morgon för att få veta mer om livet som gifta och elitidrottare...


 


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".