1 av 2
Hyfsad förebild för unga lirare på bollplanen som vill bli mer tekniska, världens bäste fotbollsspelare Cristiano Ronaldo, Portugal.
2 av 2

Lirare drillas i att dribbla

090504

Länets centerungdomar vill skrota sexköpslagen men många andra vill ha den kvar. Flera av länets fotbollsföreningar satsar tidigt på att erbjuda teknikträning till barn också hör du hur det gick när Public Service-gänget gav sig in i första maj-tågen. Lyssna!

Unga lirare drillas i dribbling
Flera av länets fotbollsföreningar satsar tidigt på att erbjuda teknikträning till barn. Klubbarna erbjuder särskilda kurser och utbildningsdagar inom teknik. Hur stor är behovet av bättre teknik inom fotbollen?

Sexköpslagen på tapeten 
Sexköpslagen har funnits i tio år, lagen som förbjuder köp av sexuella tjänster. I helgen sa Centerns ungdomsförbund ja till ett förslag av Hanna Wagenius från Härjedalen: Ta bort sexköpslagen, den hjälper INTE utsatta kvinnor som säljer sex, menar hon. Lyssnas reporter Ingrid Marklund gick ut i Östersund för att höra vad unga människor på stan tycker.


Public Service skojar om 1:a maj-tågen
Hör hur det gick när satir-gänget gav sig in i årets tåg den första dagen i maj månad.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".