Kyrkan viger homosexuella

091022

Nu får även homosexuella vigas i Svenska Kyrkan, vi besöker Stugun där 86 jobb just räddats, hör en ung socialdemokrat kommentera Sverigedemokraternas utspel om muslimer och hur går det med satsningen på en Svensk Klassiker? Lyssna!

Kyrkan säger "ja" till vigsel av homosexuella
I dag klubbade kyrkomötet i Uppsala att det skall vara samma möjligheter för homosexuella som för heterosexuella att viga sig i kyrkan.

Stark reaktion på Sverigedemokraters utspel mot islam
Linn Berglin (s) blev omskakad av Sverigedemokraternas debattartikel i Aftonbladet häromdagen där muslimer pekades ut som det värsta utländska hotet mot Sverige.

86 jobb räddades i Stugun
Fujitsu i Stugun säkrade fortsatt jobb för de 86 anställda genom ett nytt avtal med Swedbank. Det skedde i skarp konkurrens med andra företag.

Coachens råd: Sätt upp kortsiktiga mål
Redaktionens Björn Nordquist går vidare i sin satsning på en Svensk Klassiker...nåja, han har väl sanningen att säga inte gått särskilt mycket alls, än mindre löptränat eller cyklat. Hur går det egentligen för honom? Lyssna!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".