1 av 3
2 av 3
3 av 3

SÖT On Line!

091029

Hör krogbesökare om indragna alkoholtillstånd, hör om möligheter att snacka öga mot öga med sundsvallare i Sundsvall på stortorget i Östersund, hör om det blir nån träning för Björn som satsar på motionsutmaningen i en svensk klassiker, vi besöker en särskild lokal för ungas dataspelande också träffar vi några stallflickor. Lyssna!

Tre krogar i Östersund mister serveringstillstånd
Restauranger i Östersund får sina tillstånd att servera alkohol indragna - vad säger krogbesökarna om det?

Möte öga mot öga mellan olika städer
Vi var med vid ett spännande test på Stortorget som på sikt kan leda till intressanta möten mellan människor i Östersund, Trondheim och Sundsvall. Det ska bli en konstinstallation som heter On Line där personer ska kunna se och samtala med varandra via bildskärmar i städernas centrala delar.

Ny teknik bidrar till lugn i Lillsjön
Samma dag som internet fyller 40 år besöker vi en lokal för dataspelande ungdomar i bostadsområdet Lillsjön i Östersund.

Från stallflicka till ordförande för rikets idrott
Karin Mattsson-Weijber är ordförande i Riksidrottsförbundet och hennes intresse för idrott har sin grund i tiden som häst-tjej på Tanne ridskola på Frösön. Vi kollar in foto-utställningen "Stallflickor" med henne. 

Äntligen!
Kan man utropa något annat i dag när redaktionens eventuellt blivande atlet Björn Nordquist får på sig löpardojjorna för första gången - tack vare radiokollegan Håkans löparklubb!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".