Högt betyg för Michael Jackson

091030

Hör veckans gladaste nyheter, hör vad panelen har att säga om några nya låtar när vi frågar - Hit eller inte? Michael Jacksons konsertrepetitioner på bio - hur funkar det? Hör vår filmrecensent om bioaktuella "This is it". Också avslutar vi veckan med livemusik: Jenny Owen Youngs. Lyssna!

Repetitioner funkar på bioduken
Nu är den här - den av många hett efterlängtade dokumentärfilmen om förberedelserna inför det som skulle ha blivit Michael Jacksons stora come back i London. Filmens titel är "This is it" och den visas i Östersund just nu.

Hör veckans gladaste nyheter!
Varje fredag presenterar vi glada nyheter så glöm allt tråkigt du hört om i nyhetsfloden och bli på bättre humör hos oss inför veckoslutet.

Östersunds kommmunalråd till Bryssel
I torsdags löstes de sista hindren för EU att godta Lissabonfördraget och därmed är det klart att kommunalrådet i Östersund, socialdemokraten Jens Nilsson, får en plats i Europaparlamentet. Han är säker på att kunna göra nytta där, särskilt om han får plats i det utskott som behandlar regionalpolitik.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista