Glaskross igen i Östersund

091102

Vad kan make up-artisten hjälpa Marcus med? Hur är det att filma björnar år efter år? Vilka kändisar har haft spionkontakter? Hur håller man andan länge under vatten? Ja, det är några av de frågor som kan få svar i dag - Lyssna!

Krossade rutor igen i Östersund
Senaste tiden har det förekommit en hel del vandalisering eller värre saker i Östersund, bland annat har bilar beskjutits och fönster krossats. I helgen fortsatte det hela på bland annat Prästgatan i centrala stan.

Farlig fast fascinerande fridykning
Fridykning - konsten att hålla andan länge under vatten - är en farlig men samtidigt fascinerande sport. I Östersund finns ett antal killar som ägnar sig åt detta, och vi har träffat dom under en träning i Storsjöbadet.

Med filmkameran nära björnen i många år
Naturfilmaren Bo Kristiansson har mött björnar tusentals gånger under de 40 år han filmat dessa djur. Hör honom berätta!  

Hudvård för en kille som sällan tittar sig i spegeln
Redaktionens Marcus Frånberg håller på att förvandlas till en "ny" människa. I dag tar sig make up-artisten an hans ansikte.

Hur är det med spion-kontakterna egentligen?
Spioner, spioner, spioner - ja, det är temat när humorgänget i Public Service låter veckans som gått passera revy.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista