Årets Stjärngosse i Hoting

091210

Färre djurskyddskontroller sedan länsstyrelsen tog över ansvaret från kommunerna - djuren blir lidande, kritiserar föreningen Djurens Rätt. Tjejbristen i Hoting sätter ljuset på stjärngossarna, hur ska man kunna kombinera breddidrott och elitsatsning utan att det drabbar barnen? Diskussion hos oss i dag. Och hur går det med Björns Klassiker? - Lyssna!

Kritik mot minskade djurkontroller
Det blir mer lidande för djuren när antalet djurskyddskontroller blir färre. Det anser organisationen Djurens rätt. 

Breddidrott för barnens bästa
Länsidrotten vill få det bättre för barn och unga som vill idrotta utan att för den skull satsa på att bli bäst och därmed hindra utslagning redan i tidiga tonåren. Diskussion i studion med länsidrottschefen och klubbchefen i Östersunds Ishockeyklubb.

Stjärngosse istället för Lucia
I tjejbristens Hoting har man utsett Årtes Stjärngosse istället för Årets Lucia. Årets Stjärngosse besökte även oss - lyssna!

Veckorapport från "atleten"
Brist på fokus, prioritering och träning. Redaktionens blivande atlet ringer för att få hjälp på vägen mot en Svensk Klassiker.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista