1 av 2
Folk i alla åldrar kom när fritidsgården Dragonen firade fyllda 35 år. Foto: Michael Ragnarsson
2 av 2
Foto Marcus Frånberg 091214

Julpyssel på gränsen

091214

Hör om julpyssel på gränsen, om att locka publik till stora idrottsevenemang, du får tips för att komma igång och motionera också snackar vi med ungdomar om behovet av fritidsgårdar - Lyssna!

Barnen först ut i samarbete över gränsen
Ett stort arbete pågår som syftar till att riva ned riksgränsen mellan de svenska kommunerna Krokom och Strömsund och de norska kommunerna Lierne och Röyrvik. Och var ska man börja om inte bland barnen.

Rådhusgatan stängd för filminspelning
Det har varit dåligt med snö under inspelningen av norska storfilmen "Hjem til jul" i Östersund - men i dag kom snön och då passade man på!

Tips för att komma igång och motionera
Hur kommer man igång med att motionera och får in det i sin vardag? Vi har träffat en aktiv familj på Frösön som lyckas med det!

Dragonen hotas av nedläggning från nyår
Vi besökte fritidsgården Dragonen på Körfältet  i Östersund som kommunen beslutat lägga ned. Ännu har inte de boende givit upp hoppet om att rädda sin "gård"...

5 400 besökte Åres tävlingar
Vad är det som avgör om det kommer mycket publik eller inte till tävlingar på världscupnivå? Det diskuterar vi med nye vd:n för World Cup Åre - Tobias Hellman.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista