1 av 3
2 av 3
3 av 3

Slädhundar skapar inflyttning

100113

Hör Poesi med Panther, hör hur hundspann kan locka folk till vår region och hör en stjärna på filmsveriges himmel - Lyssna!

Sled Dog Business
Slädhunds-sporten kan användas till att marknadsföra vår del av världen som ett ställe att besöka, som erbjuder rätt miljö att träna sina hundar i under en längre period eller kanske rentav en plats att bosätta sig på. Nytt samarbete över gränsen.

Poesi med Panther
14 år gammal gav hon ut sin första diktsamling "Blomknoppspoesi" - nu har Marianne Panther från Mattmar fyllt tjugo och förra året kom hennes andra bok "Järnvägsskrot " med kärleksdikter. Under jul och nyår var hon hemma i Mattmar och då träffade Stefan Hanberg henne i barndomshemmet som ligger alldeles intill järnvägen.

Svensk films affischnamn
Guldbaggenominerad och med premiär på filmen Snabba Cash på fredag, där han har huvudrollen som JW - killen som glider mellan bratsen på Stureplan och gangstervärlden. Joel har också rollen som Frank Wagner i filmerna om Johan Falk. Björn Jansson har träffat Joel Kinnaman, som tycker att det fanns mycket som var spännande med rollen i Snabba Cash.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista