1 av 3
2 av 3
Byggarbete på Stadsdel norr Foto: Ann-Louise Rönestål Ek
3 av 3
Blivande bostäder på Artellerigatan Foto: Ann-Louise Rönestål Ek

Östersund vill få fart på byggandet

100115

Östersunds kommun vill få fart på bostadsbyggandet, hör om storskådisen George Clooney både i ny biofilm och som besökare i Östersund, "Snabba cash" går också att få på bio också presenterar vi veckans gladaste nyheter - Lyssna!

Högre växel för fart på byggande
Östersunds kommun har som mål att befolkningen ska öka med 500 personer per år - men var ska dessa nya Östersundare bo? En nytillsatt projektgrupp med fastighetsägare, byggföretag och arkitekter ska hitta svar på det. Men redan nu märks ett ökat byggande i stan - vår reporter Ann-Louise Rönestål-Ek for till Tallbacken där det snart ska stå 42 nya villor klara.

Snabba cash på bio
Filmen "Snabba cash" baseras på succéromanen med samma namn av författaren och advokaten Jens Lapidus och har samma höga puls. I huvudrollen Joel Kinnaman.

Östersundsaktuelle Clooney på bio
Amerikanske skådespelaren George Clooney är östersundsaktuell i levande livet i slutet av månaden men inte riktigt ännu på bio i samma stad. Men vi bjuder ändå dig på recensionen redan nu!Veckans gladaste!
Varje fredag hör du om mycket av allt positivt som händer hos oss.Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista