1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4
Hit eller inte-manicken. En relik ifrån i vart fall 1980-talet - kanske äldre...

Kajsa Kling åker mot OS

100205

Hör Åres alpina hopp i OS - Kajsa Kling. Hör Dolph Lundgren - actionhjälte på film och programledare i Melodifestivalen. Hör om NATO som beställer skoterkälkar från Myrviken, hör veckans glada nyheter och missa inte när vi spelar några pinfärska låtar och frågar: Hit eller inte? Lyssna!

NATO köper skoterkälkar från Myrviken
I april 2009 fick Ovikens mekaniska en order i miljonklassen på snöskoterkälkar. Nu har det första partiet på 900 kälkar levererats till Norge och Tord Borgefjäll väntar på nya beställningar från andra Natoländer.

Kajsa Kling laddad inför OS
Det är bara en dryg vecka sedan Åres egen Super G- och Storslalom-stjärna Kajsa Kling fick besked om att hon var klar för OS. Vi har träffat henne och alpina damlagets förbundskapten Ulf Emilsson som också är Årebo.

Filmhjälte och programledare i Melodifestivalen
I morgon kväll drar Melodifestivalen 2010 igång store, starke, stilige filmskådespelaren Dolph Lundgren är en av tre programledare.

Hör om allt bra som hänt!
Varje fredag letar vi fram positiva nyheter från veckan som gått - Lyssna!

Hit eller inte?
Vi lirar några nyutgivna låtar och ställer frågan "Hit eller inte?" till en musikaliskt begåvad trio. I panelen idag har vi sångerskan Erica Skogen, trummisen Tobias Bladh och underhållaren Martin Kjellerstedt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".