1 av 3
Christina Almqvist. Foto: Pelle Zackrisson/SR
2 av 3
Emilia Granqvist, friidrottare. Foto: Lars Sandberg 100218
3 av 3
Skyddsmadrasser i pist i Åre. Foto Emelie Andersson.

Strax Vinterfestival i Östersund

100222

Hör med om dödsolyckan vid madrassåkning i Åre, hör senaste nytt inför Vinterfestivalen i Östersund, hör en nybliven medaljör vid inomhus-SM i friidrott, hör en av våra stjärnor som är i OS-elden ikväll och hör om nakenhet när vi snackar sexualitet - Lyssna!

Bristande kunskap kring förbud mot madrassåkning
En ung man omkom när han åkte på en skyddsmadrass i Åres backar i helgen. Att det är förbjudet är inte helt självklart...

Vinterfestivalen startar på fredag
På fredag kväll är det invigning för 17 dagar av festival i Östersund. Vintersportevenemang på dagarna och ljusskådespel och lysande installationer på kvällarna mixas med teater, film och musik bla. En nyhet denna gång är att allmänheten är delaktig i ljusspelen...

SM-brons för Emilia på 400 meter slätt
Inomhus SM i friidrott i Malmö blev riktigt roligt för den snart 20-åriga ÖGIF-löparen Emilia Granqvist som tog brons på 400 meter.

Bäbisen med när Anna jagar nytt OS-guld
Curlingspelaren Anna Le Moine från Sveg har tagit med en ny liten familjemedlem till de Olympiska spelen i Kanada. Nora har följt med mamma som ska försvara sitt OS-guld i curling.

Naket när vi snackar om sexualitet
I vår serie om sexuell hälsa har vi nu landat i frågan om nakenhet - var, när, och hur är det ok med att vara naken?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".