OS-guld landade på Frösön

100302

Hör curlingspelaren Cathrine Lindahl som landar hemma på Frösön med sitt OS-guld och om medaljer till länet i Draghunds-VM. Vi snackar också om hur man kan hantera illvilligt skvaller om man själv eller någon i omgivningen är utsatt och recenserar aktuella biofilmen "Percy Jackson och kampen om åskviggen" - Lyssna!

Curling-Cathrine kom hem från OS med sitt guld
Lag Anette Norberg som representerat Sverige vid Olympiska Spelen i Kanada har gjort det inte många klarat - försvarat sitt OS-guld. Vi var med när Cathrine Lindahl i laget landade hemma på Frösön med OS-medaljen runt halsen.

Medaljer till länet vid Draghunds-VM
När Ulrika och Maja Karlsson från Järpen tävlade i Draghunds-VM i helgen blev det VM-silver till mamma Ulrika och en fjärdeplats för 16-åriga Maja. Men det gick ännu bättre för Lisa Lindblom från Åsarna som tog VM-guld.

Hantera ondsint skvaller
Monica Frank är retorik-konsult och berättar om illvilligt skvaller och hur man kan hantera det om man själv eller någon i omgivningen är utsatt.

Sevärd film på bio
"Percy Jackson och kampen om åskviggen" heter en ny äventyrsfilm som är regisserad av samme man som tidigare gjort två av Harry Potter filmerna. Det märks, tycker vår recensent.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista