1 av 3
2 av 3
3 av 3

Länets olympier hyllas i Östersund

100303

Hör om hur en bra chef ska vara, hör långloppsåkaren Jerry Ahrlin inför Vasaloppet på söndag, hör om klassiska pjäsen "Flugornas herre" i Östersund och var med när vi sänder direkt från Stortorget i Östersund där våra Olympier hyllas - Lyssna!

Hör folkets jubel för våra OS-deltagare!
Lyssna extra länge i dag när vi direktsänder från Stortorget i Östersund där länets OS-deltagare tas emot och hyllas av sin publik. "Lyssna igen" från kl 18.10!

Nu vill Jerry äntligen vinna Vasaloppet!
Han har försökt flera gånger men ännu inte kommit allra först över mållinjen. På söndag har Jerry Ahrlin en ny möjlighet att vinna Vasaloppet.

Premiär för "Flugornas herre" i Östersund
När teater- och danseleverna i avgångsklasserna på Palmcrantzgymnasiet i Östersund spelar upp dramat är det tjejer i nästan alla roller - fast pjäsen handlar om några killar på en öde ö...

En bra chef gör dig frisk!
En bra chef gör att vi trivs på jobbet, får bättre hälsa och jobbar bättre. Hör Johan Larsson som skrivit en avhandling om hur chefers ledarskap är kopplat till medarbetarnas hälsa och organisationers effektivitet.

Alice i Underlandet på bio
Hör vad vår recensent tycker om veckans stora bioevenemang - klassikern "Alice i Underlandet" i en lite annorlunda produktion.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".