1 av 2
2 av 2
...och det var INTE de här skidorna som Daniel Rickardsson körde på i OS-stafetten!

Unga lirar boll på lovet

100309

Hör om barns självkänsla och självförtroende när vi snackar familjeliv, hör om ungdomar i Östersund som lirar boll på lovet, hör längdåkaren Daniel Rickardsson som efter OS-guldet laddar för vidare tävlingar och hör företagsamma gymnasie-elever från Sveg - Lyssna!

Fotboll en av många sportlovsaktiviteter
Det är sportlov för länets skolelever och då skickade vi vår reporter på uppdrag att hitta idrottande barn. Hon hittade några med bollsinne.


Norge nästa för OS-guldmedaljörer
Hela svenska stafettlaget som tog OS-guld är med i veckans världscuptävlingar i Norge - bland dem Daniel Rickardsson som bor i Östersund. Han körde förstasträckan i herrarnas längdstafett, och nu har fått en veckas perspektiv på OS-guldet.

Viktigt med självkänsla för barnen
På tema "Familjeliv" pratar vi om något viktigt som vi vill att våra barn ska ha men som inte är så lätt när man kan känna sig liten i dubbel bemärkelse.

Företagsamma ungdomar i Sveg
Trots att det är sportlov ska vi nu träffa några företagsamma gymnasie-elever från Sveg. De ligger bakom Sweet 4 - ett UF-företag - och den 25 mars deltar de i en regional mässa i Östersund.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista