1 av 5
Igor Larionov i Lyssnastudion programledare ;Anneli Johansson
2 av 5
3 av 5
Anneli Johansson och Igor Larionov kramas i Lyssnastudion
4 av 5
Fredagens hitpanel; Tommy,Nathalie och Johan
5 av 5

Fredagsmys med Igor Larionov

100312

Jesper Björnlund överraskade vid puckelpisttävlingarna i Åre. Världens bäste hockeycenter, Igor Larionov gästade studion.  Det blev en familjehistoria i dagens hit eller inte när Tommy Andersson tog med sig dotter och svärson till studion. Även Glada nyheter  i fredagens program.

Jesper  Björnlund vann världscuplopp i Åre

Puckelpiståkaren Jesper Björnlund gladde hemmapubliken genom att vinna fredagens världscuptävling i Åre. Segern var Björnlunds tredje i världscupen den här säsongen. Inför tävlingarna i Åre har Jesper Björnlund varit på semester på Hawaii och surfat.

Världens bästa hockeycenter gästade studion

Igor Larionov ska vara med i Storsjön Hockey Games i helgen nere vid båthamnen i Östersund. Han har inte spelat på  sjöis på många år...

Igor Larionov berättar att fyra av de fem spelarna i berömda rysskedjan; The Big Red Machine bor i Ryssland, bara Igor själv bor i USA med familjen.

Tommy Andersson tog med sig familjen

Fredagens hitpanel var en ren familjehistoria. Tommy Andersson, Countrylegend och musikproducent och dottern Nathalie Nordman-Sundström dansare, illustratör och spansk lärare  gift med Johan Sundström, trummis och basist.

 

Varje vecka hör du våra glada nyheter.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".