1 av 2
2 av 2

Sportfiskedrive på Lillsjön

100316

Hör om hur du bäst och smartast pratar med folk via sms eller chatt, hör om sportfiskarnas drive för att locka nya fiskeentusiaster, hör när socialförsäkrings-ministern möter långtidssjukskrivna Pernilla och hör om några aktuella svenska biofilmer - Lyssna!

Sportfiskarna vill få fler ungdomar att fiska
Satsningen "Klassdraget" ska få 30 000 klasser i hela landet ut och fiska och i Jämtland har en ny klubb startats för att locka unga fiskeentusiaster - Jämtlands unga sportfiskare.

Ansvarig minister möter långtidssjukskriven
Pernilla Nilsson har varit långtidssjukskriven snart ett år efter en ryggoperation men trots läkarintyg om att hon behöver vara sjukskriven ännu en tid, bedömer Försäkringskassan att hon kan söka arbete i vår. Idag mötte hon socialförsäkringsminister Christina Husmark Persson.

Chatta, messa & maila på bästa sätt
Monica Frank är retorik-konsult och pratar med Lotta Löfgren om att kommunicera på olika sätt och i olika sammanhang. I dag om hur vi pratar med varandra i olika sociala medier och via mail och sms.

Svenska långfilmer på bio
Hör om svenska långfilmer som är aktuella på bio nu i mars. Vår recensent träffar också en av huvudrollsinnehavarna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista