1 av 2
2 av 2

Petter Northug kör Flyktingloppet

100319

Hör om världens bäste skidåkare som är klar för Flyktingloppet, hör en finalist i SM i skotercross i Bruksvallarna, hör om att bli fotbollsdomare, hör veckans glada nyheter, hör vad panelen tycker i "Hit eller inte?" och hör om stort engagemang för Tjernobylbarnen - Lyssna!

Flyktingloppet lockar världens bästa skidåkare
Nu är det klart att världscupvinnaren Petter Northug kommer att köra Flyktingloppet mellan Nordli och Gäddede nästa helg.

SM-final skotercross Bruksvallarna
Det är SM-final i snöskotercross i Bruksvallarna nu fredag-lördag. Lars Sandberg har träffat Johan Dahlgren, en av 30-årsjubilerande Team Walles åkare, som laddar för final.

Natasha målar tavlor för Tjernobylbarnen
Genom att måla och sälja tavlor samlar Natasha Andersson in pengar till lägerverksamhet i Sverige för barn från Tjernobyl. Nu ställer hon ut i Östersund.

Nya fotbollsdomare utbildas
I Östersund genomförs i helgen utbildning av ungdomar som vill bli fotbollsdomare. En viktig uppgift på planen som kan ge en del pengar men också kan vara påfrestande.

Veckans glada nyheter!
Varje fredag hör du som lyssnar om allt det positiva som hänt den senaste veckan - lyssna!

Hit eller inte?
Tre personer tycker till om några nyutkomna musikalster och får avgöra om de går hem hos publiken eller inte. Denna vecka Johannes Adolfsson, Katarina Åhlén och Jenny Michanek.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista