Stefan B. Nilsson. Foto: Stefan Hanberg

Krav för säkrare tågtrafik

100324

Hör Conny Hagström - när han var 23 år blev han delvis förlamad efter en motorcykelolycka, nu satsar han på OS. Hör pianisten Stefan B Nilsson och hör vad länsturistchefen fick för svar av ansvarig minister om tågkaoset i vinter - Lyssna!

Länsturistchefen ställer krav på regeringen
I dag träffade länsturistchefen Mats Forslsund infrastrukturminister Åsa Thorstensson för att kräva säkrare tågtrafik efter vinterns snökaos, förseningar och inställda tåg. Vad fick han för besked?

Conny Hagström från Svenstavik satsar mot OS
För 13 år sedan skadades Conny Hagström i en motorcykelolycka, sen den dagen är han förlamad från bröstet och neråt. Hans mål är nu att få representera Sverige i OS om fyra år, men det har varit en lång och svår resa.Två och en flygel
Stefan Hanberg träffar pianisten Stefan B. Nilsson - professionell musiker vid Estrad Norr som ackompanjerar sångare, spelar i instrumentalgrupper och är solist ibland.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".