Mark Levengood & hans värld hos oss

100326

Hör Mark Levengood som gästar Östersund och berättar om sin värld och hör om de som utförsäkrats och har svårt att få jobb. Vi recenserar en fantasy-saga med drakar på bio och spelar nya låtar och frågar "Hit eller inte?" - Lyssna!

Svårt att få jobb för de utförsäkrade
Av femtio personer i länet som utförsäkrats från Försäkringskassan och går på Arbetsförmedlingens arbetslivsintroduktion har bara en enda fått en anställning efter tre månader. Vilken hjälp får de?

Mark Levengood i Östersund i kväll
Mark Levengood är Östersundsaktuell med sin föreställning "Mark och hans värld". Han gör showen tillsammans med jazzmusikern Per "Texas" Johansson.

Premiär för animerade fantasy-sagan "Draktränaren"
Det är biopremiär i kväll i Östersund för en ny animerad film från Dreamworks, som bland annat givit oss Shreckfilmerna. Den här gången handlar det om drakar! Vår reporter Martin Thomas Dahlström har sett "Draktränaren".

Hit eller inte?
I vår musikintresserade och kunniga panel i dag ingår Johan Eliasson, Lena Bengtsson och Tomas Stålhandske - och det är de tre som ska avgöra ödet för några nya låtar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".