Möjlig massflytt från Tandsbyn

100426

Jocke i Östersund greps och pepparsprayades av polisen under ett epilepsianfall - hör vad Epilepsiförbundets ordförande säger om händelsen. Hör också om att 80 anställda vill flytta med när verksamheten vid fabriken i Tandsbyn flyttas från byn. Är fett i maten farligt eller är det fritt fram - ja, vad är det egentligen som gäller? Lyssna!

Många vill flytta till jobben när fabriken i Tandsbyn läggs ned
För en månad sedan kom det definitiva beskedet att Husqvarnafabriken i Tandsbyn läggs ner och tillverkningen flyttas till Jönköping. Bland de anställda börjar nu en period när många beslut måste fattas om hur framtiden ska se ut, och de flesta kan tänka sig att flytta med verksamheten.

Polisen använde pepparspray när epileptiker skulle gripas
I november förra året greps och pepparsprayades Jocke av polisen under ett epilepsianfall i Östersund. Det hände när han fick ett anfall i samband med att han stämt träff med en tjej och hon blev rädd och ringde polisen. Hör vad Epilepsiförbundets ordförande säger om händelsen.

ÖFK:s säsong igång även på hemmaplan
I helgen var det hemmapremiär för Östersunds FK som mötte Hammarby TFF och vi hade vår reporter Pelle Zackrisson på plats i fotbollspubliken.

Hur farligt är fettet i maten?
Det är mycket prat om fett i maten - bra och dåligt fett, dieter som bygger på att fett ska finnas med i större mängd och de som bygger på att det i princip inte ska vara nåt fett alls. Vad är det egentligen som gäller? Hör vad dietisten säger.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista