Glatt besked för Östersunds gymnaster

100428

Hör länets polischef svara på frågan varför antalet anmälningar mot polisanställda här ligger bland de högsta i landet, hör musikern Gustav Hylén som är aktuell med annorlunda konsert och hör gymnasterna som längtar till nya multiarenan i Östersund - Lyssna!

Efterlängtat beslut för unga gymnaster i Östersund
I dag på eftermiddagen togs beslutet i kommunfullmäktige i Östersund om att den nya multiarenan ska byggas norr om fotbollsarenan på Stadsdel Norr. Vi besökte unga gymnaster som längtar till dess att de ska slippa extrajobbet med alla tunga redskap.

Antalet anmälningar mot polisen i Jämtland är bland de högsta i landet
Antalet anmälningar mot polisen i Jämtland är bland de högsta i landet, och har varit det under flera års tid.  Länspolischefen Stephen Jerand tror inte att det beror på att jämtlandspoliserna använder sig av tuffare metoder än poliser i andra distrikt.

Polisen får spel om etik och moral
Vi har under den senaste veckan kunnat höra negativa nyheter som handlar om hur polisen har behandlat människor under sina ingripanden. Nu tar polisfacket tag i problemet, och ska genom ett spel uppmärksamma etik och moral i den svenska poliskåren.

Musiker aktuell med annorlunda föreställning
Fotografier, konstverk och musik skapar tillsammans en upplevelse i ljud och bildshowen "Sounds and shadows" av trumpetaren Gustav Hylén.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista