Curlingmästarna har sopat sista stenen

100524

Hör curlingmästaren som sopat sin sista sten, hör om förvecklingar efter förväxlingar i telenätet, hör om unga tjejer som spelar fotboll och landar med "kissing knees" också hör du senaste nytt från hovet inför det stundande bröllopet - Lyssna!

Dubbla Olympiska Mästarna slutar spela curling
I dag kom beskedet att spelarna i curlinglaget Team Anette Norberg har spelat sin sista curlingmatch tillsammans. Laget blev historiskt efter att ha tagit OS-guld två mästerskap i följd med samma spelare i laget åren 2006 och 2010.

"Kissing knees" typiskt för unga fotbollstjejer
Det är tre till fyra gånger vanligare att tjejer drabbas av korsbandsskador än att killar gör det. I vår serie om knäskador bland unga fotbollstjejer hör du om begreppet "kissing knees" och du får också möta Lina som skadat sig flera gånger.

Senaste nytt om Kronprinsessans bröllop
Hovet inbjöd i dag till en stor presskonferens vid Stockholms slott med anledning av ett stundande bröllop. Den 19 juni är det dags, mindre än en månad kvar alltså...

Förvecklingar efter förväxlingar av telefonnummer i Lit
Kan man lita på telefonen? Nja, i Lit upplever grannarna Ulla-Britt Morin och Lars Johnson just nu en korskoppling och har helt enkelt bytt telefonnummer med varandra sedan en vecka tillbaka.

Helgbytet gör att många missar ledig dag i år
I dag är det Annandag Pingst som för några år sedan var helgdag och röd dag i almanackan. Numera har vi istället helgdag på Nationaldagen 6 juni - som i år infaller på en söndag. Känner sig folk på stan snuvade på en ledig dag i år, eller?