Kräver fängelse i Östersund nu!

100525

Slut på tålamodet när det gäller väntan på nytt fängelse i Östersund, uzbeker i Strömsund är rädda för spionerande landsmän, hör hur du kommunicerar kring bröllopsplaneringen på bästa sätt och hur hovstallet förbereder sig för bröllopet den 19 juni - Lyssna!

Hela länet kräver att fängelse byggs i Östersund omedelbart 
Nu är det slut på tålamodet i Östersund och resten av Jämtlands län. I ett brev till kriminalvårdens generaldirektör Lars Nylén kräver landshövdningen och kommunalråden i alla kommuner att bygget av fängelset i Verksmon påbörjas direkt. Hör Lars Nyhlén svara.

Uzbeker i Strömsund är rädda för spionerande landsmän
Flyktingar och asylökande från Uzbekistan utsätts för spionage av tidigare landsmän anlitade av sin regering. Uzbeker i Strömsund berättar att det här med spioner inte är nytt för dem och de känner sig bevakade av regimen hemma i Uzbekistan.

Så pratar du bäst kring din bröllopsplanering
För en kronprinsessa lär det väl inte vara helt enkelt att planera precis som man själv vill inför sitt bröllop, men även om man inte hör till kungahuset så är det ju ofta fler än brudparet som vill vara med och påverka. Hur du kommunicerar kring planeringen av ditt bröllop är temat när vi pratar med retorik-konsult Monica Frank.

Hovstallet planerar för bröllop
Många är såklart inblandade i Victorias och Daniels bröllop den 19 juni. Hör hur långt hovstallet kommit i sina förberedelser inför sommaren kronprinsessbröllop.