Nya 20-kronorssedeln pryds av Astrid Lindgren vars bok om Bröderna Lejonhjärta nu ska bli ny storfilm. Foto: Riksbanken.
Onsdag 23 maj 2012

Premiär för nya P4-panelen på tema livsstil

8:03 min

Premiär för P4 Jämtlands nya livsstilspanel: Marie Lithén, Robert Forslund och Emma Lööf som pratar på tema livsstil. Här om hur vi smittar varandra med våra personligheter när vi träffas, om trenden att allt färre väljer att döpa sig i Svenska Kyrkan och om trenden att göra om gamla filmer till nya.

  • Marie Lithén bor i Duved och är grafisk formgivare och fotograf som bloggar och twittrar om främst mat och trädgård.
  • Robert Forslund är inflyttad Stockholmare som jobbar med reklam i Östersund. Modeintresserad ex-dj som gillar mat, musik och skidåkning.
  • Emma Lööf bor i Östersund och jobbar på förskola. Emmas intressen är musik, dans och hästar, hon föreläser om sitt funktionshinder och är känd från Radio Annorlunda här i Sveriges Radio.

Kom gärna med tips och förslag kring vad du vill att vi ska ta upp och prata om i vår nya livsstilspanel - hälsa, träning, mat, dryck, trender, relationer, kultur, nöje, hem och fritid...ja, allt möjligt som har med vår livsstil att göra.

Maila lyssna@sverigesradio.se eller skriv till oss via facebook eller i en webbkommentar här!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista