Alfaversionen av Nya Sveriges Radio Play (Android)

Testning av Nya Sveriges Radio Play pågår

Under vintern och våren 2014 utvecklas en helt ny version av Sveriges Radio Play för Android och iOS. Testargruppen får en ny betaversion någon gång 27-28 februari

Nya Sveriges Radio Play kommer att bli den största uppdateringen av appen på flera år. Navigation, design och underliggande teknik är omgjorda. För Android har dessutom flera stabilitetsförbättringar gjorts. Vi räknar med lansering under första halvåret 2014. Innan lansering kommer appen att justeras för att säkerställa tillgängligheten för synskadade.

I vinter och i vår betatestar vi med en grupp användare som anmält sig frivilligt. Målet är att vi ska få synpunkter på konceptet och hitta buggar, innan vi lanserar för en bred publik.

Testomgång 1 avslutas 27 februari, och vi tackar de 82 personer som tagit sig tid att testa och fylla i en enkät om sin upplevelse. Utifrån testares kraschrapporter har vi kunnat åtgärda ett flertal buggar, och efter synpunkter har vi förändrat så appen alltid startar på den sida där användaren befann sig senast. 

En ny betaversion av appen samt en ny uppdaterad enkät skickas ut till testargruppen i samma veva. Om du som redan är en av våra testare har tid och lust att pröva även den nya versionen och fylla i enkäten, är det mycket värdefullt för oss som arbetar med utveckling på Sveriges Radio. Vi tackar på förhand!

Om du inte tillhör testargruppen men vill ha chansen att vara med i kommande betatest, vänligen kontakta App-teamet på e-postadressen mobil@sverigesradio.se så lägger vi till dig på intresselistan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista