Tidiga skisser för appen P3 Radio
Tidiga skisser för appen P3 Radio

Hjälp Sveriges Radio att testa nya, digitala idéer - gå med i testpanelen

Sveriges Radios innovationsteam har i uppdrag att testa idéer tillsammans med publiken. Var med i vår användarpanel och testa nya idéer och funktioner som gör public serviceradion bättre. Tillsammans kommer vi fram till vilka idéer som verkligen är värda att satsa på.

Länk till anmälningsformuläret

Innovationsteamet har precis börjat jobba. Vi ett litet gäng med journalister, webbutvecklare, UX-designers, och interaktionsdesigners, som jobbar tillsammans för att pröva nya digitala radioidéer. Vårt jobb är att skissa på idéer och sedan visa dem för lyssnare och tillsammans komma fram till idéer som är värda att gå vidare med. Det är här du kommer in. Vi vill samarbeta med dig som använder Sveriges Radios digitala tjänster och som  vill medverka till att de blir bättre. Du och andra användare är vår "jury".  Vi lyssnar – och vill ha era förslag och synpunkter!

Anmäl dig till vår testpanel för att vara med och förbättra framtidens public serviceradio! 

Anmälningsformuläret är enkelt att fylla i. När du väl är med i panelen, skickar vi ett bekräftelsemail till dig. Därefter kontaktar vi dig då vi har ett test av en ny app, funktion eller annan idé som vi tror skulle passa dig. Du kan när som helst välja att tacka nej till ett test eller lämna panelen. Vi delar inte med oss av dina uppgifter till tredje part. Om du har frågor kring testerna eller vad det innebär för dig att gå med i panelen, kontakta mig gärna via henrik.tornberg@sverigesradio.se 

Anmäl dig till panelen här

Tack på förhand för din hjälp!

Henrik Tornberg

UX-designer/projektledare i Innovationsteamet

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista