Vi söker sportreportar!

Om du är sportintresserad och dessutom gillar att berätta om det är det här ett perfekt extrajobb för dig. Sveriges Radio Västmanland söker nya reportrar till sporten.

SR Västmanland bevakar det som händer i hela länet både i direktreferat och reportage. Dessutom utvecklas vår webb hela tiden för att snabbt kunna erbjuda såväl text som ljudklipp och exklusiva direktsändningar.

Därför söker vi hungriga sportreportrar för att i första hand göra intervjuer och reportage om olika idrottshändelser i länet.

Erfarenhet av liknande journalistiska uppgifter är en fördel samt kunskaper i digital ljudredigering och webbpublicering.

Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig i tal och skrift, och du är inte rädd att prata med folk. Vi hoppas också att du är insatt i den västmanländska idrotten och kan jobba självständigt. Körkort är en förutsättning om du ska jobba som reporter.

För dig som går en journalist- eller medieutbildning är detta en bra chans att känna på arbetslivet, och för dig som har intresse av att jobba i branschen.

Låter det här som något för dig?
Välkommen att höra av dig till oss.

Jenny Rask, 021-495 25 72
jenny.rask@sr.se

Johan Bengts, 021-495 25 51
johan.bengts@sr.se

Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion med uppgift att göra kvalitativa program av alla slag för hela Sveriges befolkning. Sveriges Radio har 25 lokala kanaler i hela landet och P4 Västmanland är en av dem.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".