Bandyfajt - på redaktionen

Knappt 34 timmar kvar till avslag mellan Västerås SK och Villa/Lidköping.
Men redan nu börjar matchen - på redaktionen.
I ena ringhörnan Terje Lund - i den andra jag själv.

Från den dag reporter Terje Lund klev in på redaktionen för första gången och försökte övertyga mig att Villa/Lidköping och Mikael Arvidsson är bandyns guldklimpar har VSK:s alla segrar över Villa värmt mig extra gott.
Jag är säker på att jag även imorgon fredag får le extra brett vid tio i nio tiden på kvällen.

Okej, VSK började illa mot Kungälv men körde fullständigt över Sirius i tisdags. Villa har inlett säsongen med två raka föruster.

Vad som skulle få mig att må extra bra över en VSK-seger imorgon är att Terje och jag, efter år av vänskapligt gnabb,  bestämt oss för att ordna ett bandy After Work för alla på SR Västmanland imorgon.

Jag utsågs till lagledare för de som vill heja på VSK.
Terje ska lagleda Villa/Lidköpings supportrarna på redaktionen.
Har du fått tag på någon än, Terje??

Vi inleder After Work med en träff på redaktionen. Käkar en korv och så ska alla få en grundkurs i bandy av VSK och Tillbergas målvakter David Movitz och Marko Herajärvi. (Ett inspelat reportage specialgjort för den här kvällen. Jag lägger ut Movitz/Herajärvis bandy ABC här på bloggen senare) Sen bär det av till Rocklunda och där hoppas vi flesta på en skön grönvit seger.

Vad tror ni?
Vad tror du Terje?


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".