Välkommen till sportpersonalens sida

Det är vi som under veckorna förser dig som lyssnar med det senaste ur den lokala sportens värld.

Jenny Rask
programledare och reporter

Jenny Rask är en av våra veteraner, med många år hos oss här på P4 Västmanlands sportredaktion. Jenny är inte bara reporter utan hon fungerar då och då också som programledare under våra lokala sportsändnigar.
Förutom jobbet på lokal nivå så finns Jenny även med i den rikssända Radiosporten. Där är hon både reporter, programledare och har bland annat varit studioankare under Radiosportens sändningar från OS i Aten och OS i Salt Lake City.  
Jenny gillar all sport med golf och handboll som favoriter.
jenny.rask@sr.se

Johan Bengts
programledare och reporter

Johan Bengts är rumpmasen från Krylbo som jobbar som sportreporter på heltid på P4 Västmanland. Du hör honom under hela veckan, både som programledare på helgerna, referent från länets arenor och som nyhetsreporter.

Johan gillar det mesta i sportväg, men har sina favoriter i fotboll, ishockey, handboll och innebandy.

Har du något tips om vad som händer i den västmanländska sportvärlden är det bara att kontakta honom.
johan.bengts@sr.se

Hans Sjöström
reporter

Lantbrevbäraren från Köping som sedan ett drygt decennium förser er länsbor med sportreferat i olika former. Hasse bevakar samtliga sporter på alla nivåer. Hasse är vår specielle cykelexpert.

Emma Rauch
programledare och reporter

En tuff, framåt tjej med ett sportintresse utöver det vanliga. Orädd pratkvarn och nära till skratt. Där har ni Emma i ett nötskal. När Emma inte är programledare eller reporter i våra sportsändningar arbetar hon som frisör.
emma.rauch@sr.se

Jakob Fahlstedt
programledare och reporter

Skådespelare med passionerat idrottsintresse. Uppvuxen i Linköping där det blev en hel del sportande. Framförallt fotboll där också dom största meriterna finns. Men, skådespelandet kom emellan och begravde fotbollsdrömmen. Idag, många år senare spelar jag golf, hellre än bra, samt tränar inför mitt första vasalopp.
jakob.fahlstedt@sr.se

Henrik Lundstedt
reporter

Sambo med Elin, bor i centrala Västerås. Väldigt idrottsintresserad, speciellt fotboll, ishockey och golf. Har spelat fotboll i olika Västeråsklubbar och ishockey i VIK. Nu bara golf. På fritiden gillar jag att resa och på sommaren åka på min Harley Davidson, men den stora passionen är att titta på internationell fotboll, helst engelsk. Laget jag brinner för är Arsenal FC och jag har sett dem live över 50 gånger så där gör jag av med alldeles för mycket pengar, men det är det värt.
henrik.lundstedt@sr.se

Robin Norlén
reporter/programledare