Karin tipsar om en GPS, så man inte hamnar fel. Foto: Scanpix

Fribi, GPS och mens

Joel hörde av sig till oss och ville ha tips om nån android-app där man kan synka poddar samt automatiskt lägga de i en spellista i kronologisk ordning. Panelen tipsade då bl.a om Google listen, en smidig och gratis app som inte är speciellt avancerad. BeyondPod Podcast Manager, en app med massa funktioner och inställningar som kostar ca 50 kr. Och till sist Podtrapper som också har flera olika funktioner och erbjuder gratis prova-påa under en månads tid.

När panelen fick tid att tipsa fritt så började Gabriel med att nämna  - en sajt där man kan ge bort och byta saker. Han nämnde även  som är nyttig om man ska åka på semester och inte vill bo på hotell utan vill vara som en "local".

Karin tipsade om  som har kartor över hela europa och även finns tillgängliga i offline-mode om man har laddat ner de i förväg. Om man gillar second-hand kläder -

Och till sist slängde Angelica in sitt tips för denna vecka

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista